Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokos, masło migdałowe, daktyle i gorzka czekolada
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 891
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22980
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15398
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 891
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22980
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15398
Składniki
1. Wiórki kokosowe, syrop daktylowy oraz masło migdałowe wymieszaj razem. 2. Uformuj kulki. 3. Schłodź w lodówce około 60 minut. 4. Czekoladę gorzką razem z masłem rozpuść w kąpieli wodnej. 5. Zanurz w niej każdą kulkę. 6. Pozostaw do zastygnięcia czekolady. 7. Teraz czekoladę białą razem ze śmietanką rozpuść w kąpieli wodnej. 8. Udekoruj nią kulki. 9. Wierzch oprósz liofilizowaną truskawką oraz ananasem. 10. Smacznego.