Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokos, masło migdałowe, daktyle i gorzka czekolada
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 96
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1003
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 96
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1003
Składniki
1. Wiórki kokosowe, syrop daktylowy oraz masło migdałowe wymieszaj razem. 2. Uformuj kulki. 3. Schłodź w lodówce około 60 minut. 4. Czekoladę gorzką razem z masłem rozpuść w kąpieli wodnej. 5. Zanurz w niej każdą kulkę. 6. Pozostaw do zastygnięcia czekolady. 7. Teraz czekoladę białą razem ze śmietanką rozpuść w kąpieli wodnej. 8. Udekoruj nią kulki. 9. Wierzch oprósz liofilizowaną truskawką oraz ananasem. 10. Smacznego.