Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokos, masło migdałowe, daktyle i gorzka czekolada
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4296
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 88
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 397
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4296
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 88
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 397
Składniki
1. Wiórki kokosowe, syrop daktylowy oraz masło migdałowe wymieszaj razem. 2. Uformuj kulki. 3. Schłodź w lodówce około 60 minut. 4. Czekoladę gorzką razem z masłem rozpuść w kąpieli wodnej. 5. Zanurz w niej każdą kulkę. 6. Pozostaw do zastygnięcia czekolady. 7. Teraz czekoladę białą razem ze śmietanką rozpuść w kąpieli wodnej. 8. Udekoruj nią kulki. 9. Wierzch oprósz liofilizowaną truskawką oraz ananasem. 10. Smacznego.