Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe słodycze to rzadkość. Pralinki są łatwe do wykonania i bardzo zdrowe. Polecam sportowcom i rodzicom małych dzieci.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3659
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 315
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3659
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 315
Składniki
Suszone daktyle (bez pestek) należy namoczyć w ciepłej wodzie (ja preferuję 60C). Podczas kiedy daktyle się moczą można zmielić w blenderze mieszankę studencką. Daktyle odcedzamy a następnie mielimy w blenderze na gładką masę (może to być trudne, ponieważ będą się przyklejać do ścianek miski). Następnie dodajemy pozostałe składnik i wszystko razem blendujemy przez chwilę, tak aż składniki się połączą. Powstałą "masę" musimy zagnieść i z niej formować małe kulki. Gotowe do jedzenia są od razu, jednak jak poleżą chwilę w lodówce to będą jeszcze lepsze. Życzę smacznego i zapraszam do zobaczenia filmu, w którym pokazuję jak wykonać takie danie krok po kroku!