Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 312
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 312
Składniki
Wykonanie: Masło zagotować z cukrem, kakao i wodą. Ostudzić, połączyć z mąką i proszkiem do pieczenia oraz żółtkami . Dobrze utrzeć i delikatnie połączyć z ubitą na sztywno pianą z jajek, po czym wylać do wcześniej przygotowanej formy. Przygotowanie sera: Masło utrzeć z cukrami, żółtkami , połączyć ze zmielonym serem i na końcu ze sztywno ubitą pianą. Na przygotowane ciemne ciasto, nakładać kupkami ser. Piec w temperaturze 180 stopni około 45 minut.