Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trzy galaretki -brzoskwiniowa ,malinowa,truskawkowa. 750 ml wody czyli p 250 na galaretkę. owoce -kilka brzoskwiń z zalewy ,borówki,truskawki. Pierwsza warstwa brzoskwiniowa. Rozpuszczamy galaretkę w wrzątku. Brzoskwinie kroimy na kawałki,wkładamy owoce Druga warstwa -malinowa galaretka z borówkami. do naszych szklanek i zalewamy zimną galaretką tak by przykryła owoce. Wstawiamy do lodówki na godzinę. Druga warstwa -malinowa galaretka z borówkami. Można użyć galaretki borówkowej. I tutaj równie rozpuszczamy galaretkę w wrzątku. Układamy borówki zalewamy zimną galaretką i wkładamy do lodówki. Trzecia warstwa truskawkowa- najlepsza. Wszystkie czynności powtarzamy jak przy pierwszej i drugiej warstwie. Deserek czasochłonny ale jaki pyszny. A w letnie dni sprawdzi się tym bardziej. Smacznego.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2086
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 355
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 782
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17241
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2086
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 355
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 782
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17241
Składniki
Trzy galaretki -brzoskwiniowa ,malinowa,truskawkowa. 750 ml wody czyli p 250 na galaretkę. owoce -kilka brzoskwiń z zalewy ,borówki,truskawki. Pierwsza warstwa brzoskwiniowa. Rozpuszczamy galaretkę w wrzątku. Brzoskwinie kroimy na kawałki,wkładamy owoce Druga warstwa -malinowa galaretka z borówkami. do naszych szklanek i zalewamy zimną galaretką tak by przykryła owoce. Wstawiamy do lodówki na godzinę. Druga warstwa -malinowa galaretka z borówkami. Można użyć galaretki borówkowej. I tutaj równie rozpuszczamy galaretkę w wrzątku. Układamy borówki zalewamy zimną galaretką i wkładamy do lodówki. Trzecia warstwa truskawkowa- najlepsza. Wszystkie czynności powtarzamy jak przy pierwszej i drugiej warstwie. Deserek czasochłonny ale jaki pyszny. A w letnie dni sprawdzi się tym bardziej. Smacznego.