Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 497
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 555
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 854
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 497
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 555
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 854
Składniki
Czas: 60 min. 1 porcja = 120 kcal.
Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej (połamane kawałki umieść w miseczce i wstaw ją do wrzącej wody, wymieszaj).
Wlej gorącą masę do foremek do lizaków i wetknij w nie patyczki. Jeśli nie masz foremek, nalej masę na grubszą folię aluminiową, tworząc odpowiedni kształt.
Uszy wykonaj z połamanych precelków, a oczy z drażetek. Lizaki zamroź.Źródło: Kurier TV