Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko zmrożony banan i kawa inka, Dodatki to orzechy, rodzynki i ew. syrop klonowy lub miód.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 352
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 190
Sernik piernikowy to pyszna propozycja na świąteczny stół. Sernik jest pyszny...
Odsłon: 209
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 286
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 42
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 352
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 190
Sernik piernikowy to pyszna propozycja na świąteczny stół. Sernik jest pyszny...
Odsłon: 209
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 286
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 42
Składniki
Banany obieramy, kroimy w plasterki, przekładamy do pojemnika i zamrażamy. Dobrze zamrożone blendujemy do czasu, aż uzyskamy konsystencję lodów. Dodajemy kawę i mieszamy. Podajemy od razu .