Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczą tylko dwa proste składniki, aby zrobić pyszne owocowe lody bez cukru. Możesz je podawać ze świeżymi brzoskwiniami lub ulubionymi sosami. Dobrze smakują również polane roztopioną białą czekoladą.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4964
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34405
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2077
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113762
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4964
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34405
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2077
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113762
Składniki
Brzoskwinie umyj, obierz i pokrój na drobne kawałki. Umieść w zamrażalniku na godzinę. Po tym czasie wyciągnij je, powinny być mocno schłodzone, ale nie kruche.
Polej je śmietanką oraz miodem (opcjonalnie). Zmiksuj blenderem na gładką masę. Ponownie przełóż do pojemnika i włóż do zamrażalnika. Po godzinie przemieszaj masę na lody bez cukru i zostaw je w zamrażalniku na kolejne 2-3 godziny.