Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na upały są wręcz wskazane. Pyszne słodkie i kremowe.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11525
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1238
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12108
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2422
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11525
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1238
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12108
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2422
Składniki
Czereśnie myjemy i drylujemy. Do malaksera wylewamy śmietanę, wsypujemy cukier i ubijamy aż zgęstnieje. Następnie wrzucamy czereśnie, wlewamy mleko i ponownie miksujemy do pożądanej konsystencji. Przelewamy do foremek i wstawiamy do zamrażarki min na 3 - 4 godziny.