Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na upały są wręcz wskazane. Pyszne słodkie i kremowe.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 462
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9364
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13445
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2706
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 462
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9364
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13445
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2706
Składniki
Czereśnie myjemy i drylujemy. Do malaksera wylewamy śmietanę, wsypujemy cukier i ubijamy aż zgęstnieje. Następnie wrzucamy czereśnie, wlewamy mleko i ponownie miksujemy do pożądanej konsystencji. Przelewamy do foremek i wstawiamy do zamrażarki min na 3 - 4 godziny.