Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na upały są wręcz wskazane. Pyszne słodkie i kremowe.
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2296
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 733
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 407
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 136
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 84
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2296
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 733
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 407
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 136
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 84
Składniki
Czereśnie myjemy i drylujemy. Do malaksera wylewamy śmietanę, wsypujemy cukier i ubijamy aż zgęstnieje. Następnie wrzucamy czereśnie, wlewamy mleko i ponownie miksujemy do pożądanej konsystencji. Przelewamy do foremek i wstawiamy do zamrażarki min na 3 - 4 godziny.