Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na upały są wręcz wskazane. Pyszne słodkie i kremowe.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 776
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425033
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10700
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336972
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 776
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425033
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10700
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336972
Składniki
Czereśnie myjemy i drylujemy. Do malaksera wylewamy śmietanę, wsypujemy cukier i ubijamy aż zgęstnieje. Następnie wrzucamy czereśnie, wlewamy mleko i ponownie miksujemy do pożądanej konsystencji. Przelewamy do foremek i wstawiamy do zamrażarki min na 3 - 4 godziny.