Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na gorące lato... Można je przygotować też z:malinami albo truskawkami...
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 536
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3997
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 536
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3997
Składniki
Sposób przygotowania: Miksuj cukier puder i jagody (rozmrożone), aż stworzą gładką masę. Dodaj miód i jogurt i miksuj znowu, aż wszystkie składniki dokładnie się połączą. Przełóż masę do pudełka, w którym ją zamrozisz (można przelać masę do plastikowego pojemnika). Zamknij pudełko i włóż do zamrażarki na co najmniej 5 godz.(Jak chcesz żeby twoje lody były bardziej twardsze to trzymaj je w zamrażalce przez co najmniej 7 godz.). Zmrożone lody nakładaj łyżką do lodów zamoczoną w gorącej przegotowanej wodzie i nakładaj kulki do pucharków, i posyp świeżymi jagodami. Smacznego!