Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody truskawkowe na bazie jogurtu naturalnego, idealne na gorące dni.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 372
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 218
Sernik piernikowy to pyszna propozycja na świąteczny stół. Sernik jest pyszny...
Odsłon: 271
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 324
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 68
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 372
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 218
Sernik piernikowy to pyszna propozycja na świąteczny stół. Sernik jest pyszny...
Odsłon: 271
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 324
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 68
Składniki
Truskawki obieramy z szypułek, myjemy, wkładamy do pojemnika blendera. Dodajemy jogurt z cukrem i miksujemy. Zmiksowane składniki przelewamy do pojemniczków na lody, zamykamy pojemniczki pokrywkami z patyczkami i wstawiamy do zamrażalnika na kilka godzin. Po tym czasie możemy chłodzić się truskawkowymi lodami. Smacznego!!!