Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 składniki, banalnie proste przygotowanie i można się cieszyć niepowtarzalnym smakiem tych lodów ;)
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 116
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 132
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 116
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 132
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Składniki
Wszystkie składniki miksujemy w dużym naczyniu na gładką masę. Schładzamy w lodówce przez godzinę. Po tym czasie przelewamy je do maszynki do lodów i postępujemy zgodnie z jej instrukcją. Zamrożoną masę przekładamy do pudełka i wstawiamy do zamrażalki.
Jeśli nie posiadamy maszynki lody od razu po zmiksowaniu przelewamy do pojemnika i wkładamy do zamrażarki. Masę musimy co 30 minut przez 3 godziny wyciągać i miksować, aby nie wytworzyły się kryształki lodu. Smacznego ;)