Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukier można zamienić na miód. Mascarpone na pół szklanki mleka. Uważać na blender;)
Blender, łyżka
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1470
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1376
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1470
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1376
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Składniki
Owoce mrożone (tu:czarne porzeczki) wystawić na 2 godz. poza zamrażalnik. Chyba że nasz blender służy do miksowania mrożonek.
Dodać 2 łyżki mascarpone i 2 łyżki cukru/płynnego miodu.
Zblendować na gładką masę. Uważać na blender.(!)