Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukier można zamienić na miód. Mascarpone na pół szklanki mleka. Uważać na blender;)
Blender, łyżka
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 291
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11102
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3620
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1230
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 291
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11102
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3620
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1230
Składniki
Owoce mrożone (tu:czarne porzeczki) wystawić na 2 godz. poza zamrażalnik. Chyba że nasz blender służy do miksowania mrożonek.
Dodać 2 łyżki mascarpone i 2 łyżki cukru/płynnego miodu.
Zblendować na gładką masę. Uważać na blender.(!)