Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukier można zamienić na miód. Mascarpone na pół szklanki mleka. Uważać na blender;)
Blender, łyżka
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 375
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 375
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Składniki
Owoce mrożone (tu:czarne porzeczki) wystawić na 2 godz. poza zamrażalnik. Chyba że nasz blender służy do miksowania mrożonek.
Dodać 2 łyżki mascarpone i 2 łyżki cukru/płynnego miodu.
Zblendować na gładką masę. Uważać na blender.(!)