Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na wykorzystanie białek- tym razem makowiec.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8718
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 79
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8718
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 79
Składniki
Wykonanie: Margarynę podgrzać i przestudzić. Wymieszać mak z cukrem, mąką i dodać rozpuszczoną margarynę oraz proszek do pieczenia i dokładnie wymieszać.
Z białek ubić sztywną pianę, połączyć z resztą składników, delikatnie wymieszać.
Ciasto wylać do przygotowanej formy i piec w temperaturze 170 stopni około 35 minut.