Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Malinowe muffinki"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3705
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2029
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5422
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5474
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3705
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2029
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5422
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5474
Składniki
Sposób przygotowania
Maliny starannie przebierz. Czekoladę oraz 10 dag masła stop w jednym rondelku. Przestudź. Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym. Połącz z czekoladą z masłem.
Proszek przesiej z mąką, domieszaj do masy. Formę na muffinki wyłóż papierowymi foremkami. Napełnij je ciastem. Piecz 20 min w temp. 175 st.
Kilka malin odłóż, resztę zmiksuj. Pozostałe masło utrzyj z cukrem pudrem. Dodaj mus. Krem przełóż do szprycy i wyciśnij rozetki na wierzchy babeczek. Udekoruj je resztą malin.Źródło: Tina