Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,kwaskowe i aromatyczne ciasto.Rozpływa się w ustach i szybko znika z talerza. Serdecznie polecam:)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 193
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3968
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 350
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 903
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 193
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3968
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 350
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 903
Składniki
Blaszkę 24/35 wyłożyć folią aluminiową. Na spód dać biszkopty. Dwie galaretki cytrynowe rozpuścić w szklance wrzątku. Letnie zmiksować z jogurtem i 3 kopiatymi łyżkami wiórek kokosowych. Masę wylać na biszkopty i dać do stężenia do lodówki. Mało utrzeć na puch z cukrem pudrem,pod koniec dać 3 kopiate łyżki wiórek kokosowych. Masę wyłożyć i rozsmarować na jogurtowej warstwie.
Na masę maślano-kokosową dać maliny. Dwie galaretki cytrynowe rozpuścić w szklance wrzątku i letnie wylać do jogurtu. Dodać trzy kopiate łyżki kokosu,zmiksować i wylać na krem maślany. Dać do lodówki by masa stężała. Na wierzchu ułożyć maliny i zalać galaretkami malinowymi rozpuszczonymi w 800ml wrzątku.
Dać na kilka godzin do lodówki.
Smacznego życzę!