Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest idealny po obiedzie
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 189
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 31
...ale pyszny.
Odsłon: 87
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 667
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 189
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 31
...ale pyszny.
Odsłon: 87
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 667
Składniki
W głębokim rondlu zagotować mleko,cukier,esencję migdałową i ryż.
Gotować na małym ogniu 5 minut cały czas mieszając.
Przełożyć do salateriki,przylryć i odstawić do całkowitego wystygnięcia.
Odsączyć mandarynki.
Budyń przełożyć do czarek przeznaczonych dla gości.
Ułożyć na wierzchu mandarynki i posypać płatkami migdałów.