Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gofry o smaku kokosowym z dodatkiem musu i tartej marchewki są rewelacyjne. Można je podawać z cukrem pudrem, dżemem lub bitą śmietaną. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Mąkę pszenną wymieszać z mąką kokosową i proszkiem do pieczenia.
Żółtka oddzielić od białek. Białka ze szczyptą soli ubić na sztywną pianę. Żółtka z cukrem i cukrem z wanilią zmiksować, wymieszać z płynnymi składnikami. Następnie dodać pure z marchewki, zamieszać i połączyć z suchymi składnikami.
Do ciasta dodać startą na tarce o średnich oczkach marchewkę i ubitą pianę z białek, delikatnie wymieszać.
Na rozgrzaną gofrownicę wlewać porcje ciasta i piec na złoty kolor.