Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i super smaczny deser.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8576
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1251
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10231
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4649
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8576
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1251
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10231
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4649
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 714
Składniki
Wykonanie: Maślankę ubić z kwaśną śmietaną, wlać rozpuszczone w gorącej wodzie galaretki, jeszcze raz dokładnie ubić i przelać do płaskiego naczynia. Wstawić do lodówki na noc, następnie pokroić w kostkę i podawać. Jeżeli chcemy mieć żelki to wsypujemy 3 galaretki.