Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i super smaczny deser.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4952
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13400
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7524
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4952
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13400
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7524
Składniki
Wykonanie: Maślankę ubić z kwaśną śmietaną, wlać rozpuszczone w gorącej wodzie galaretki, jeszcze raz dokładnie ubić i przelać do płaskiego naczynia. Wstawić do lodówki na noc, następnie pokroić w kostkę i podawać. Jeżeli chcemy mieć żelki to wsypujemy 3 galaretki.