Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mazurek jabłkowy"
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 67
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 787
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 80
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 67
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 787
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 80
Składniki
Zagnieć ciasto, 1/3 włóż na 15 min do zamrażalnika. Resztą wylep dno średniej formy silikonowej, uformuj rant. Mus wymieszaj z cynamonem, rozsmaruj na cieście. Posyp rodzynkami i skórką.
Na wierzch zetrzyj ciasto z zamrażalnika tak, żeby utworzyło w miarę równą powierzchnię. Piecz ok. 50 min w 180°C, wystudź. Polej polewą, udekoruj skórką.
<strong>Przepis Agnieszki Huber z Wrocławia</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie