Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mazurek jabłkowy"
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 41
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 177
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 41
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 177
Składniki
Zagnieć ciasto, 1/3 włóż na 15 min do zamrażalnika. Resztą wylep dno średniej formy silikonowej, uformuj rant. Mus wymieszaj z cynamonem, rozsmaruj na cieście. Posyp rodzynkami i skórką.
Na wierzch zetrzyj ciasto z zamrażalnika tak, żeby utworzyło w miarę równą powierzchnię. Piecz ok. 50 min w 180°C, wystudź. Polej polewą, udekoruj skórką.
<strong>Przepis Agnieszki Huber z Wrocławia</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie