Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mazurek kawowy"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5636
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30965
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 79
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5636
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30965
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 79
Składniki
Kawę zalej 2 łyżkami wrzątku, ostudź. Czekoladę roztop w kąpieli wodnej, ostudź. Masło utrzyj, wymieszaj z masą kajmakową, rozpuszczoną kawą, czekoladą i kawą mieloną.
Zmiksuj na gładką masę. Wstaw na 15 minut do lodówki. Spód posmaruj dżemem i masą kawową. Dowolnie udekoruj.
Przepis Jolanty Główki z ChorzowaŹródło: Chwila dla Ciebie