Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Mazurek żurawinowy"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Z podanych składników zagnieć ciasto, wylep blaszkę (25x36 cm), formując brzeg, nakłuj widelcem. Piecz ok. 25 min w 180°C.
Masło roztop z mlekiem i czekoladą. Żurawinę przebierz, opłucz, dokładnie osusz.
Połącz z masą czekoladową i równą warstwą rozsmaruj na wystudzonym spodzie. Odstaw do całkowitego zastygnięcia.
Przepis Jadwigi Kwiek z FaściszowejŹródło: Chwila dla Ciebie