Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ubić białka na sztywno ,dodać cukier,żółtka,potem mąkę z proszkiem ,kakao.Upiec w blaszce o śr.16.5 cm.Po wystudzeniu przekroić na pół ,nasączyć ponczem,posmarować bitą śmietana,
Śmietanę ubić na sztywno dodać cukier puder ,na koniec maliny.Wierzch i boki torcika posmarować bitą śmietana i posypać np,wiórkami kokosowymi.Udekorować wg. uznania.