Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych co lubia budyn i ser w jednym ciescie
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Składniki ciasta zagnieśc i wylożyć ciastem blache.Na 1 litr mleka ugotować budynie i gorący budyń wylać na surowe ciasto.Gdy będzie stygło zrobić mase serowa.Utrzeć margaryne z cukrem i mieszając dodawać serki ,żołtka a na końcu budyń waniliowy i piane
ubita z 4 bialek.Mase serową wyłożyć na ostudzony budyń.Piec 45 minut w 180 stopniach.Upieczone mozna polac polewą.