Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 64
Dodano: 26.03.2010
Odsłon: 771
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Składniki ciasta zagnieśc i wylożyć ciastem blache.Na 1 litr mleka ugotować budynie i gorący budyń wylać na surowe ciasto.Gdy będzie stygło zrobić mase serowa.Utrzeć margaryne z cukrem i mieszając dodawać serki ,żołtka a na końcu budyń waniliowy i piane
ubita z 4 bialek.Mase serową wyłożyć na ostudzony budyń.Piec 45 minut w 180 stopniach.Upieczone mozna polac polewą.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

cytryna 21 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Według swojego uznania,ja daje 2 łyzki0 Kto głosował? | Odpowiedz

karlitka 20 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Ile cukru dodaje się do masy serowej?0 Kto głosował? | Odpowiedz

cytryna 11 maja 2010Zgłoś do usunięcia
Tak ja daje danio waniliowe0 Kto głosował? | Odpowiedz