Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na kolejne inspiracje na pyszne ciacho
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Na blaszkę 20x20 wykładam warstwę herbatników
Śmietankę ubijam dodając cukier puder oraz po łyżce serka mascarpone, ubijam do pełnego połączenia.
Do masy wsypuje połowę pszenicy dmuchanej, mieszam i wykładam połowę na herbatniki następnie warstwa herbatników i reszta masy, na wierzch wsypuje pozostała resztę pszenicy.
Ciasto wkładamy do lodówki. Czekoladę z mlekiem rozpuszczam w rondelku i polecam wierzch ciasta.