Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna opcja na weekend. Ciasto robi się w 30 minut, nie wymaga pieczenia i jest zimne. Dodatkowo zadowoli wszystkich miłośników czekolady :)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2307
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18054
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2041
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2307
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18054
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2041
Składniki
Jajka należy sparzyć. Masło i czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Kiedy składniki się połączą, odstawiamy na 5 minut.
Siekamy orzechy i morele i dodajemy je razem z jajkami i biszkoptami do czekolady.
Mieszamy, aż wszystkie składniki pokryją się czekoladą. Masę przekładamy do okrągłej formy. Wyrównywanie powierzchni nie jest konieczne. Całość wstawiamy na 8 godzin do lodówki. Przed podaniem kroimy na niewielkie porcje. Smacznego :)