Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy w domu zalegają dojrzałe banany...
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30904
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4260
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1131
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30904
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4260
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1131
Składniki
Banany obieram i dokładnie rozgniatam widelcem. Do bananów dodaję jajko, cukier i jogurt i chwilę miksuję. Do masy dodaję pozostałe składniki i mieszam łyżką. Ciasto wykładam do foremek muffinkowych, wciskam po jednej kostce czekolady i wstawiam foremki do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 20-25 minut, aż zrobią się rumiane. Smacznego