Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i wilgotne mufinki o smaku kajmakowym smakują każdemu.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 48
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 48
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 575
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Składniki
Miękkie masło utrzyj z cukrem, dodaj masę kajmakową, następnie dodawaj po 1 jajku i dolej maślankę.Mąke przesiej z proszkiem dodaj do ciasta.Dokladnie wymieszaj . Papilotki napełniaj do 2/3 wysokości ciastem wierzch posyp posiekaną czekoladą piec 25 minut w temperaturze 180 st