Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i wilgotne mufinki o smaku kajmakowym smakują każdemu.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 981
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4601
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1247
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 981
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4601
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1247
Składniki
Miękkie masło utrzyj z cukrem, dodaj masę kajmakową, następnie dodawaj po 1 jajku i dolej maślankę.Mąke przesiej z proszkiem dodaj do ciasta.Dokladnie wymieszaj . Papilotki napełniaj do 2/3 wysokości ciastem wierzch posyp posiekaną czekoladą piec 25 minut w temperaturze 180 st