Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i wilgotne mufinki o smaku kajmakowym smakują każdemu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30821
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3592
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1100
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30821
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3592
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1100
Składniki
Miękkie masło utrzyj z cukrem, dodaj masę kajmakową, następnie dodawaj po 1 jajku i dolej maślankę.Mąke przesiej z proszkiem dodaj do ciasta.Dokladnie wymieszaj . Papilotki napełniaj do 2/3 wysokości ciastem wierzch posyp posiekaną czekoladą piec 25 minut w temperaturze 180 st