Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne dla miłośników kokosu , są delikatne i wyśmienite w smaku .
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 302
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4370
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3611
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30439
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 302
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4370
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3611
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30439
Składniki
Masło w temperaturze pokojowej ucieramy z cukrem pudrem , dodajemy kilka kropel aromatu wanilinowego i skórkę z cytryny . Ubijamy jajka . Dodajemy do ubitego masła na przemian ubite jajka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia . Na koniec mieszamy wiórki kokosowe . Wykładamy ciasto do foremek na muffinki do 3/4 wysokości foremki i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 °C na około 15 – 20 minut . Studzimy !! . Po upieczeniu polewamy polewą i posypujemy ozdabiamy lub posypujemy cukrem pudrem .