Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnące cynamonem i rozpływające się w ustach
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 183
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1807
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 183
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 102
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1807
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Składniki
Obrane marchewki należy zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Mąkę przesiać, dodać proszek do pieczenia, przyprawy i sodę. Wymieszać.
Na wolnych obrotach mikserem wymieszaj jajka, olej, cukier. Następnie dalej miksując dodać marchewkę.
Dodać produkty sypkie, wymieszać drewnianą łyżką. Masę wyłożyć do papilotek, piec w piekarniku 180 stopni przez około 30 minut.