Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
muffinki jak to muffinki zawsze błyskawiczne do zrobienia i nie trzeba nawet wyciągać do nich miksera. Tym razem muffinki z zsiadłym mlekiem i borówkami. Krem to tradycyjnie bita śmietana z kremowym serkiem, ale tym razem podzieliłam na dwie części i do jednej z nich dodałam garść rozgnieconych borówek...
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232101
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232101
Składniki
tradycyjnie mieszamy suche składniki z suchymi, mokre z mokrymi. Suche dodajemy do mokrych mieszamy chwilę niezbyt dokładnie tylko do połączenia.Wsypujemy borówki. Blachę do muffinek wykładamy papilotkami i nakładamy ciasto. Pieczemy w 170st ok 20-25 minut
Śmietanę ubijajmy dodajemy serek miksujemy; dodajemy do smaku cukier puder. Krem dzielimy na dwie części do jednej dodajemy rozgniecione borówki i mieszamy. Oby dwa kremy przekładamy do jednego rękawa cukierniczego. Dekorujemy muffinki...