Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapraszam na bloga ;)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11124
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3709
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1273
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11124
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3709
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1273
Składniki
Margarynę rozpuszczamy, dodajemy cukier i olejek - mieszamy do czasu rozpuszczenia się cukru, zdejmujemy z kuchenki i studzimy. Mleko miksujemy z jajkami na gładką masę. Mąkę z proszkiem do pieczenia przesiewamy do miski, dodajemy szczyptę soli i mieszamy. Dodajemy do mąki mokre składniki, skórkę pomarańczową, sok oraz skórkę z cytryny i mieszamy drewnianą łyżką tylko do czasu połączenia się składników.
Pieczemy 15 - 20min w 200 st C.