Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze są z gorzką czekoladą...mniam, ale jak kto woli...:)
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11024
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11024
Składniki
ok18-25 sztuk Sposób przygotowania: Nagrzać piekarnik do 200*C. W dużej misce albo na stolnicy zmieszać przesianą mąkę z cukrem, kakao, proszkiem do pieczenia i szczyptą soli. Stopić masło w małym garnku. (Odstawić do przestygnięcia). Pośrodku mieszanki zrobić wgłębienie. Wlać we wgłębienie: jajka, mleko i PRZESTYGNIĘTE masło. Wszystko szybko wymieszać łyżką. Na koniec, mieszając dodać drobno posiekaną czekoladę. Wyłożyć papilotkami formę do babeczek. Napełnić niecałe foremki. Piec 10-15 minut aż się zazłocą... SMACZNEGO!!!