Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze są z gorzką czekoladą...mniam, ale jak kto woli...:)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
ok18-25 sztuk Sposób przygotowania: Nagrzać piekarnik do 200*C. W dużej misce albo na stolnicy zmieszać przesianą mąkę z cukrem, kakao, proszkiem do pieczenia i szczyptą soli. Stopić masło w małym garnku. (Odstawić do przestygnięcia). Pośrodku mieszanki zrobić wgłębienie. Wlać we wgłębienie: jajka, mleko i PRZESTYGNIĘTE masło. Wszystko szybko wymieszać łyżką. Na koniec, mieszając dodać drobno posiekaną czekoladę. Wyłożyć papilotkami formę do babeczek. Napełnić niecałe foremki. Piec 10-15 minut aż się zazłocą... SMACZNEGO!!!