Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki, smaczny deser do przygotowania w 30 min. Polecam, bo warto spróbować ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 412
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 412
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Składniki
W jednej misce połączyć i wymieszać ze sobą wszystkie "suche" produkty.
Do drugiej przelać wszystkie "mokre" składniki", następnie przesypać do nich suche, całość połączyć.
Na koniec dodać przecier jabłkowy i całość bardzo dokładnie wymieszać.
Owoce obrać i pokroić w ćwiartki. Do papilotek nakładać ciasta do 2/3 wysokości i następnie dodawać gruszki.
Piec w temp. 175 stopni przez ok.20-25 min.
Przed podaniem posypać cukrem pudrem. Smacznego!