Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznwe muffinki z jablkami i kruszonka , które rozpuszczaja sie w ustach. Dzieci uwielbiaja te babeczki, ile bym nie zrobiła, to zawsze jest mało
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7693
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2885
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7693
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2885
Składniki
Ze składników na kruruszonkę zagnieśc ciasto wstawić do lodówki na 30 minut.Suche składniki połączyc w misce, mokre składniki połączyć w drugiej misce , do mokrych wsypać suche składniki i zamieszać łyzką do połączenia się składników . piekarnik nagrzać do 180 stopni funkcja góra,dół.Do foremek na babeczki wkładamy część ciasta potem łyżeczkę prażonych jabłek następnie przykrywamy pozostałym ciastem. Na wierz posypać kruszonką. Pieczemy w 180 stopni przez 20 do 25 minut. Na ostudzone babeczki możemy posypać cukier puder. Zapraszam do obejrzenia filmu na moim kanale na Youtybe Mangiare u Ewki oraz do mojej ksiażki kulinarnej na smakerze