Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznwe muffinki z jablkami i kruszonka , które rozpuszczaja sie w ustach. Dzieci uwielbiaja te babeczki, ile bym nie zrobiła, to zawsze jest mało
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1108
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1108
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Składniki
Ze składników na kruruszonkę zagnieśc ciasto wstawić do lodówki na 30 minut.Suche składniki połączyc w misce, mokre składniki połączyć w drugiej misce , do mokrych wsypać suche składniki i zamieszać łyzką do połączenia się składników . piekarnik nagrzać do 180 stopni funkcja góra,dół.Do foremek na babeczki wkładamy część ciasta potem łyżeczkę prażonych jabłek następnie przykrywamy pozostałym ciastem. Na wierz posypać kruszonką. Pieczemy w 180 stopni przez 20 do 25 minut. Na ostudzone babeczki możemy posypać cukier puder. Zapraszam do obejrzenia filmu na moim kanale na Youtybe Mangiare u Ewki oraz do mojej ksiażki kulinarnej na smakerze