Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne muffinki z rozpływającą się w ustach masą.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Suche składniki mieszamy ze sobą w misce za pomocą łyżki. Do suchych składników dodajemy olej, mleko i jajko. Mieszamy łyżką lub mikserem aż powstanie gładka masa.
Budyń wykonałam w/g przepisu na opakowaniu.Dałam mniej mleka Po to aby był gęstszy. Ciasto wykładamy do połowy foremek.Następnie małą łyżeczką nakładamy budyń i uzupełniamy ciastem . Pieczemy w 180* 30 minut. z podanych składników zrobiłam 18 muffinek. SMACZNEGO :)