Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne muffinki z rozpływającą się w ustach masą.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 357
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 357
Składniki
Suche składniki mieszamy ze sobą w misce za pomocą łyżki. Do suchych składników dodajemy olej, mleko i jajko. Mieszamy łyżką lub mikserem aż powstanie gładka masa.
Budyń wykonałam w/g przepisu na opakowaniu.Dałam mniej mleka Po to aby był gęstszy. Ciasto wykładamy do połowy foremek.Następnie małą łyżeczką nakładamy budyń i uzupełniamy ciastem . Pieczemy w 180* 30 minut. z podanych składników zrobiłam 18 muffinek. SMACZNEGO :)