Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne muffinki z rozpływającą się w ustach masą.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23118
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23118
Składniki
Suche składniki mieszamy ze sobą w misce za pomocą łyżki. Do suchych składników dodajemy olej, mleko i jajko. Mieszamy łyżką lub mikserem aż powstanie gładka masa.
Budyń wykonałam w/g przepisu na opakowaniu.Dałam mniej mleka Po to aby był gęstszy. Ciasto wykładamy do połowy foremek.Następnie małą łyżeczką nakładamy budyń i uzupełniamy ciastem . Pieczemy w 180* 30 minut. z podanych składników zrobiłam 18 muffinek. SMACZNEGO :)