Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser, który można zrobić błyskawicznie i który smakiem może zadowolić każdego łasucha ;) Polecam!
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Jaja wymieszać z mlekiem i olejem. W drugim naczyniu wymieszać ze sobą cukier, mąkę i proszek do pieczenia. Do produktów mokrych przesypać suche i wymieszać.
Do papilotek przełożyć ciasto i powtykać plasterki truskawek. Kilka zostawić do dekoracji.
Piec w temp. 180 stopni przez ok. 25 min. Wystudzić.
Serek zmiksować z jogurtem i miodem. Szprycą ozdobić muffinki kremem, do którego włożyć po plastrze owocu. Smacznego!