Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser lekki, prosty i przede wszystkim pyszny
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 173
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 169
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 444
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 173
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 169
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 444
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
Składniki
Wszystkie sypkie składniki przekładamy do miski i mieszamy, dodajemy jajka, olej i śmietanę. Krótko miksujemy aby wszystkie składniki się połączyły. Śliwki myjemy, wyjmujemy pestki, kroimy w kostkę. Dodajemy do ciasta, lekko mieszamy.
Formę na muffinki wykładamy papilotkami. Napełniamy ciastem. Z masła, mąki i cukru zagniatamy kruszonkę. Posypujemy nią każdą muffinkę.