Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser lekki, prosty i przede wszystkim pyszny
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 623
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25720
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 623
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25720
Składniki
Wszystkie sypkie składniki przekładamy do miski i mieszamy, dodajemy jajka, olej i śmietanę. Krótko miksujemy aby wszystkie składniki się połączyły. Śliwki myjemy, wyjmujemy pestki, kroimy w kostkę. Dodajemy do ciasta, lekko mieszamy.
Formę na muffinki wykładamy papilotkami. Napełniamy ciastem. Z masła, mąki i cukru zagniatamy kruszonkę. Posypujemy nią każdą muffinkę.