Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i bardzo łatwe w wykonaniu. przepis podstawowy.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326824
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12136
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17057
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326824
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12136
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17057
Składniki
Jajka ubić z mlekiem i olejem.
Mąkę połączyć z cukrami, proszkiem do pieczenia, cynamonem i szczyptą soli. Dodać do masy z jajek.
Foremkę do muffin wyłożyć papilotkami, wlać masę do 3/4 wysokości formy. Piec przez 20min w temp. 180*C.
Uwaga: muffiny wychodzą bardzo mało zarumienione; muffinki można piec z jagodami lub z kawałkami drobno posiekanej czekolady:) Dekorować dowolnie. Masa wystarcza na 12 muffinek