Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i bardzo łatwe w wykonaniu. przepis podstawowy.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 888
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 70
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2128
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4146
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 888
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 70
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2128
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4146
Składniki
Jajka ubić z mlekiem i olejem.
Mąkę połączyć z cukrami, proszkiem do pieczenia, cynamonem i szczyptą soli. Dodać do masy z jajek.
Foremkę do muffin wyłożyć papilotkami, wlać masę do 3/4 wysokości formy. Piec przez 20min w temp. 180*C.
Uwaga: muffiny wychodzą bardzo mało zarumienione; muffinki można piec z jagodami lub z kawałkami drobno posiekanej czekolady:) Dekorować dowolnie. Masa wystarcza na 12 muffinek