Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i bardzo łatwe w wykonaniu. przepis podstawowy.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 138
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 164
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2573
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 138
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 164
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2573
Składniki
Jajka ubić z mlekiem i olejem.
Mąkę połączyć z cukrami, proszkiem do pieczenia, cynamonem i szczyptą soli. Dodać do masy z jajek.
Foremkę do muffin wyłożyć papilotkami, wlać masę do 3/4 wysokości formy. Piec przez 20min w temp. 180*C.
Uwaga: muffiny wychodzą bardzo mało zarumienione; muffinki można piec z jagodami lub z kawałkami drobno posiekanej czekolady:) Dekorować dowolnie. Masa wystarcza na 12 muffinek