Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1251
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1660
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 550
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1251
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1660
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 550
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 327
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem na gładką masę i odstawiamy. Jajka ubijamy z olejem. Dodajemy suche składniki (mąka, cukier, soda i proszek) dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy masę bananową, orzeszki oraz rodzynki i ponownie mieszamy.
Przekładamy do papilotek (mniej więcej na 2/3 wysokości). Na wierzchu każdej muffinki układamy po kilka płatków migdałów. Pieczemy w 200°C przez ok. 20 min.