Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny w foremkach z tarta marchewką posypane cukrem pudrem.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 929
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5515
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8681
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17830
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 929
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5515
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8681
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17830
Składniki
W jednej misce mieszamy składniki suche dodajemy składniki mokre, miksujemy bez marchewek. Na końcu dodajemy marchewki i mieszamy.
Wypełniamy formy ciastem 3/4 wysokości i pieczemy w temperaturze 180°C 20-35minut
Wystudzone muffiny posypujemy cukrem pudrem.