Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Muffiny z czekoladą"
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 58
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 82
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 58
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 82
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Składniki
Połącz mąkę, cukier, cukier wanilinowy, proszek do pieczenia i sól.
Osobno wymieszaj mleko, wodę, olej i roztrzepane jajka.
Suche połącz z mokrą masą i wymieszaj. Dodaj czekoladę startą na tarce o grubych oczkach.
Wlej masę do foremek i piecz kwadrans w temperaturze 180°C. Udekoruj.
Czas: 50 min. 1 porcja = 280 kcal.Źródło: Kurier TV