Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i delikatne muffiny, proste w wykonaniu.
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 112
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 172
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 169
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 132
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 112
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 172
Uwielbiam połączenie szpinaku i suszonych pomidorów, które doskonale pasuje d...
Odsłon: 169
Wiadomo ze domowe pączki najlepsze i każdy ma swój ulubiony przepis. Ja dzisi...
Odsłon: 132
Składniki
Mąkę, proszek, cukier mieszamy w jednej misce. Mleko, roztopione i przestudzone masło, jajko mieszamy w drugiej misce. Rabarbar kroimy w plasterki około 1cm. Suche składniki mieszamy z płynnymi, mieszamy do połączenia składników, ale niezbyt długo. Formę do muffinek wykładamy papilotkami, do każdej nakładamy łyżkę masy. Następnie układamy plasterki rabarbaru (po kilka na muffinkę) i przykrywamy masą. Pieczemy około 20 minut w temperaturze 200 stopni.