Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i delikatne muffiny, proste w wykonaniu.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 456
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 177
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 456
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 177
Składniki
Mąkę, proszek, cukier mieszamy w jednej misce. Mleko, roztopione i przestudzone masło, jajko mieszamy w drugiej misce. Rabarbar kroimy w plasterki około 1cm. Suche składniki mieszamy z płynnymi, mieszamy do połączenia składników, ale niezbyt długo. Formę do muffinek wykładamy papilotkami, do każdej nakładamy łyżkę masy. Następnie układamy plasterki rabarbaru (po kilka na muffinkę) i przykrywamy masą. Pieczemy około 20 minut w temperaturze 200 stopni.