Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć to dość niecodzienne połączenie w słodkich babeczkach, to ja je polecam ;)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28908
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5629
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28908
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 75
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w jednej misce. Stopione masło, ser ricotta, mleko i jaja zmiksować w drugiej misce. Następnie produkty suche wsypywać do mokrych stale miksując.
Na końcu dodać pokrojone w kostkę jabłka i łyżką dokładnie wymieszać. Ciasto przełożyć do papilotek, wyrównać wierzch.
Piec ok. 20-25 min. w temp. ok. 180 stopni. Z podanej ilości składników wyszło ok. 20 babeczek ;) Smacznego!