Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć to dość niecodzienne połączenie w słodkich babeczkach, to ja je polecam ;)
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 633
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1023
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 209
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2739
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 633
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1023
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 209
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2739
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w jednej misce. Stopione masło, ser ricotta, mleko i jaja zmiksować w drugiej misce. Następnie produkty suche wsypywać do mokrych stale miksując.
Na końcu dodać pokrojone w kostkę jabłka i łyżką dokładnie wymieszać. Ciasto przełożyć do papilotek, wyrównać wierzch.
Piec ok. 20-25 min. w temp. ok. 180 stopni. Z podanej ilości składników wyszło ok. 20 babeczek ;) Smacznego!