Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć to dość niecodzienne połączenie w słodkich babeczkach, to ja je polecam ;)
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 403
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 424
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 9955
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2175
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 9755
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6388
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 403
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 424
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 9955
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2175
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 9755
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6388
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w jednej misce. Stopione masło, ser ricotta, mleko i jaja zmiksować w drugiej misce. Następnie produkty suche wsypywać do mokrych stale miksując.
Na końcu dodać pokrojone w kostkę jabłka i łyżką dokładnie wymieszać. Ciasto przełożyć do papilotek, wyrównać wierzch.
Piec ok. 20-25 min. w temp. ok. 180 stopni. Z podanej ilości składników wyszło ok. 20 babeczek ;) Smacznego!