Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć to dość niecodzienne połączenie w słodkich babeczkach, to ja je polecam ;)
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 256
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 936
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1636
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25180
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 256
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 936
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1636
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25180
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w jednej misce. Stopione masło, ser ricotta, mleko i jaja zmiksować w drugiej misce. Następnie produkty suche wsypywać do mokrych stale miksując.
Na końcu dodać pokrojone w kostkę jabłka i łyżką dokładnie wymieszać. Ciasto przełożyć do papilotek, wyrównać wierzch.
Piec ok. 20-25 min. w temp. ok. 180 stopni. Z podanej ilości składników wyszło ok. 20 babeczek ;) Smacznego!