Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 175
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 215
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 175
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 215
Składniki
Czekoladę, masło, sok - rozpuścić w kąpieli wodnej. Zostawić do przestudzenia. Białka ubić na sztywno.Pod koniec ubijania dodawać powoli cukier. Do schłodzonej masy czekoladowej, wbijać stopniowo żółtka i miksować. Dodać pianę z białek i delikatnie wymieszać. Śmietankę 36% ubić na sztywno. Wymieszać z powstałą masą. Wstawić do lodówki i schłodzić. Najlepiej smakuje z kwaskowatymi owocami. Polecam.