Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosty do zrobienia i smaczny mus czekoladowy z serkiem mascarpone i bita śmietaną. Prawdziwa uczta dla zmysłów.
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 6
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 6
Składniki
CZEKOLADĘ ROZPUŚCIĆ W KĄPIELI WODNEJ LUB MIKROFALI. SER ZMIELIĆ ZA POMOCĄ MIKSERA LUB MALAKSERA. DODAĆ DO NIEGO SZCZYPTĘ SOLI, KAWĘ I ROZPUSZCZONA CZEKOLADĘ.
ZBLENDOWAĆ NA LEKKI MUS. MUS PRZEŁOŻYĆ DO SALATEREK / KIELISZKÓW ZA POMOCĄ ŁYŻKI LUB RĘKAWA CUKIERNICZEGO. NA WIERZCHU UŁOŻYĆ UBITA Z CUKREM I WANILIA ŚMIETANKĄ. POSYPAĆ STARTA CZEKOLADA LUB ULUBIONYMI DODATKAMI.