Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosty do zrobienia i smaczny mus czekoladowy z serkiem mascarpone i bita śmietaną. Prawdziwa uczta dla zmysłów.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 128
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1184
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 67
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 128
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1184
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 67
Składniki
CZEKOLADĘ ROZPUŚCIĆ W KĄPIELI WODNEJ LUB MIKROFALI. SER ZMIELIĆ ZA POMOCĄ MIKSERA LUB MALAKSERA. DODAĆ DO NIEGO SZCZYPTĘ SOLI, KAWĘ I ROZPUSZCZONA CZEKOLADĘ.
ZBLENDOWAĆ NA LEKKI MUS. MUS PRZEŁOŻYĆ DO SALATEREK / KIELISZKÓW ZA POMOCĄ ŁYŻKI LUB RĘKAWA CUKIERNICZEGO. NA WIERZCHU UŁOŻYĆ UBITA Z CUKREM I WANILIA ŚMIETANKĄ. POSYPAĆ STARTA CZEKOLADA LUB ULUBIONYMI DODATKAMI.