Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziecinnie prosty deser, inspirowany książką kucharską dla dzieci :) Pyszny prezent, który może wykonać bez problemu każdy maluch :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 98
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 98
Składniki
Śmietanę ubij z cukrem waniliowym na sztywno. Owoce zmiksuj blenderem z cukrem pudrem. Wymieszaj delikatnie śmietanę z owocami i podawaj po schłodzeniu! Mus można też zrobić z truskawkami, bananami czy jagodami. Smacznego! Kwiecień, 2010r.