Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze ciastka dla niespodziewanych gości, gotowe w kilka minut.
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 2684
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 519
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 106
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 2684
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 519
Uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki z dodatkiem makaronu. Są pyszne i pożywn...
Odsłon: 106
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na dowolnej wielkości kwadraty. Na każdy z nich połóż kleksa dżemu. Boki posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piec około 15 minut w temperaturze 220 st.
Do ciastek możesz użyć dżemu o dowolnym smaku.