Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
4- składnikowe! Tak zwane coś z niczego! A do tego bezglutenowe i bez jaj! ;)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać, a następnie ugotować w mleku.
Ugotowaną kasze odstawić do wystygnięcia.
Banana zblendować i wymieszać z kaszą oraz płatkami jaglanymi.
Masę przełożyć do formy (u mnie sylikonowej) i piec około 45 minut w temperaturze 180 stopni.
Gotowe ciasto wyciągnąc z piekarnika i pozostawić do wystygnięcia.