Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jako przekąska do kawy, lub do śniadania.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 316
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 316
Składniki
Jajka roztrzepujemy na gładką masę. Następnie dodajemy do budyniu ( proszek). dodajemy roztopione letnie masło. Wszystko rozcieramy na gładką masę o konsystencji śmietany.
Rozgrzewamy patelnię i rozlewamy ciastko. czekoladę gorzką roztapiamy na parze w szklanej salaterce żaroodpornej zawijamy banan w upieczony naleśnik i polewamy czekoladą.