Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jako przekąska do kawy, lub do śniadania.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5498
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5498
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Jajka roztrzepujemy na gładką masę. Następnie dodajemy do budyniu ( proszek). dodajemy roztopione letnie masło. Wszystko rozcieramy na gładką masę o konsystencji śmietany.
Rozgrzewamy patelnię i rozlewamy ciastko. czekoladę gorzką roztapiamy na parze w szklanej salaterce żaroodpornej zawijamy banan w upieczony naleśnik i polewamy czekoladą.