Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 329 Ocena: 2521
Dodano: 08.10.2020
Odsłon: 12722
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Jajka rozkłócamy, stopniowo dodajemy pozostałe składniki i mieszamy do uzyskania gładkiej i jednolitej konsystencji.
Dynię i jabłka obieramy i kroimy w kostkę.
Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy miód i dynię.
Chwilę dusimy (5 minut), następnie wrzucamy jabłka i dusimy na małym ogniu aż wszystko zmięknie (10-15 min).
Z ciasta smażymy cieniutkie naleśniki.
Przekładamy dżemem.
Składamy w trójkąty.
Podsmażamy na maśle.
Smacznego ;)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

KulinarnaChwila 09 października 2020Zgłoś do usunięcia
Pyszotka:)0 Kto głosował? | Odpowiedz